Napredne zdravstvene storitve
Varna e-komunikacija z zdravnikom

Nagovor direktorja


Spoštovani obiskovalec!

Današnji čas in način življenja sta vedno bolj hitra in stresna. Pogosto pozabimo, da je zdravje naša največja vrednota. Dokler smo zdravi, imamo nešteto opravil, ki jih ne moremo odložiti. Šele ko zbolimo, imamo le eno skrb in to je, da postanemo spet zdravi. To nam daje vedeti, da se moramo zdravja zavedati vedno, ne glede na to, koliko smo obremenjeni in mu postaviti ustrezno mesto v vsakem trenutku. Zdravje ni nekaj, kar se spremeni čez noč. Mnoga bolezenska stanja so posledica dolgotrajnega zanemarjanja zdravja. Mogoče smo v življenskem obdobju, ko se počutimo zelo močni in prav to je čas, ko lahko naredimo največ zase. To je čas, ko si lahko izoblikujemo zdrav življenski slog, ki nas bo popeljal v zdravo in polno življenje.

Pogosto se zanašamo, da bodo zdravniki poskrbeli za naše zdravje. To je zmotno mišljenje. Zdravnik brez vaše pomoči ne more vplivati na vaš življenski slog, vas ne more neprestano spremljati in zaznavati vaših zgodnjih predbolezenskih stanj, ob pregledu brez vaših popolnih informacij ne bo imel dovolj podatkov za uspešno diagnozo in tako naprej. Mi smo torej tisti, ki moramo v prvi vrsti poskrbeti za svoje zdravje.

Sistem Gospodar zdravja vam omogoča, da sami naredite za svoje zdravje veliko več. Do sedaj smo izvide različnih pregledov prejeli v papirni obliki in jih tako doma shranjevali. Pogosto so se izgubili. Zelo redko oziroma nikoli jih nismo imeli s seboj v zdravstveni ustanovi, da bi bili o njih seznanjeni ustrezni zdravniki. Večinoma si nismo beležili, kaj se z nami dogaja. Ko smo prišli k zdravniku, smo mu za določene dogodke pozabili povedati. Velikokrat smo z obiskom zdravnika preveč odlašali. Vse te slabosti in še veliko več lahko s storitvijo Gospodarja zdravja odpravite. Odslej si lahko enostavno uredite svoje zdravstvene podatke sami na enem mestu v elektronski obliki, ki omogoča njihov enostaven, prijazen in učinkovit pregled tako vam, ob vašem dovoljenju pa tudi vašemu zdravniku. Gospodar zdravja vas vodi k pravilnemu vnosu podatkov, avtomatsko poskuša zaznavati vaše zdravstvene težave v zgodnji fazi, ko je zdravljenje še enostavno. Usmerja vas v zdrav način življenja.

S časom bo podpiral vedno več naprednih postopkov, ki vas bodo opozarjali in usmerjali k zdravemu načinu življenja.

Pridružite se nam in bodite Gospodar svojega Zdravja.

Davorin Gec


Naročite se na brezplačne novičke Gospodarja zdravja
ANONIMNA ANKETA