Napredne zdravstvene storitve
Varna e-komunikacija z zdravnikom

O nas


GOSPODAR ZDRAVJA, spletna zdravstvena komunikacija, d.o.o.

je slovenska družba s sedežem v Ljubljani.

Sestavljamo jo strokovnjaki s področij medicine, farmacije, drugih zdravstvenih strok, informatike in drugih področij pomembnih za razvoj in izvedbo sodobnih zdravstvenih programov. Vključujemo tudi ugledne strokovnjake iz zdravstvenih inštitucij.

Gospodar zdravja je vodilni ponudnik zdravstvenih rešitev na področju mobilnega zdravja po celovitosti rešitev za opolnomočenje ljudi za odgovorno upravljanje zdravja in učinkovito upravljanje bolezni. Vključujemo najsodobnejše rešitve za zdravje in jih povezujemo v celovit sistem Gospodarja zdravja. Zaupa nam na tisoče uporabnikov in številne zdravstvene inštitucije.

Naše zdravstvene programe širimo v mednarodni prostor in imamo cilj, da postanemo globalni ponudnik mobilnega zdravja.

V svoje poslovanje vgrajujemo najsodobnejše tehnološke rešitve, ki omogočajo, da vam omogočamo varnost in zanesljivost, kakor tudi, da izvajamo najvišje slovenske, evropske in mednarodne standarde kakovosti in varnosti na področju upravljanja z občutljivimi zdravstvenimi podatki.

Gospodar zdravja vam omogoča najboljši pregled in nadzor nad vašimi zdravstvenimi podatki in dokumenti. O vsakem podatku ali dokumentu vi odločate komu ga posredujete (ali umaknete dostop) ter imate stalen nadzor o tem kdo in kdaj ima, ali je imel, dostop do vaših podatkov.

Svoje zdravstvene zadeve lahko urejate celovito le vi sami. Za vas tega ne bo zagotovila ne država, ne posamični zdravstveni izvajalec, ne kdo drug. Gospodar zdravja vam pri tem pomaga, da dejansko

postanete Gospodar svojega Zdravja


NAŠ CILJ je imeti zadovoljne in čimbolj zdrave uporabnike.

NAŠE POSLANSTVO je dvigniti raven zdravja vsem uporabnikom storitve Gospodar zdravja.

NAŠA VIZIJA je postati največji spletni visokokavostni zdravstveni center.

Nagovor direktorja

Gospodar zdravja

Naročite se na brezplačne novičke Gospodarja zdravja
ANONIMNA ANKETA