Napredne zdravstvene storitve
Varna e-komunikacija z zdravnikom

NOV KONCEPT – Bodite GOSPODAR svojega ZDRAVJA

Uvajamo nov koncept in filozofijo, ki v ospredje postavlja vsakega posameznika kot skrbnika svojih podatkov o zdravju. Vsak posameznik je Gospodar svojega zdravja.

Do sedaj smo prepuščali vodenje svojih zdravstvenih podatkov le zdravnikom. Pri tem je hranjenje omejeno predvsem na zdravstvene obravnave. Tu se pogosto ne shranjujejo naslednji podatki:

  • rezultati zdravljenj iz drugih ustanov (npr. samoplačniški pregledi,...),
  • neželeni učinki zdravljenj,
  • samozdravljenje npr. z zdravili brez recepta,
  • samomeritve različnih veličin (krvni tlak, krvni sladkor,...),
  • življenjski slog in
  • drugi podatki iz vsakdanjega življenja, ki lahko vplivajo na zdravje.

Rešitev Gospodar zdravja je profesionalna zdravstvena aplikacija, ki ima vgrajen osebni zdravstveni karton in je namenjena prav vsem, ki se zavedajo, da je zdravje največja vrednota in želijo imeti zdravje v svojih rokah. Rešitev spodbuja h krepitvi zavedanja spremljanja lastnega zdravja in vas spodbuja k zdravemu načinu življenja.

Izkušnje iz tujine kažejo, da ljudje, ki vodijo svoj osebni zdravstveni karton, dejansko spremenijo svoje obnašanje, tako da bolj zdravo živijo. So npr. bolj telesno dejavni, pazijo na pravilno prehrano pa tudi bolje sledijo navodilom za pravilno jemanje zdravil.

Osebni zdravstveni karton je pomemben sestavni element Mobilne izkaznice zdravja.Naročite se na brezplačne novičke Gospodarja zdravja
ANONIMNA ANKETA