Napredne zdravstvene storitve
Varna e-komunikacija z zdravnikom

Gospodar zdravja - Osebni zdravstveni karton

Eden od pomembnih elementov Mobilne izkaznice zdravja je Osebni zdravstveni karton.

Kaj je to? Zakaj je pomemben?

Osebni zdravstveni karton je po definiciji varen prostor, specializiran program oziroma aplikacija, s pomočjo katere si posameznik shranjuje oziroma ureja svoje zdravstvene podatke, kot so jemanje zdravil, izvidi, meritve (krvni tlak, krvni sladkor,...) in drugo. V praksi pa pomeni osebni karton še veliko več.

Pomagajte urediti zdravstveni karton tudi staršem, babici, dedku...

Ključno pri osebnem kartonu je, da si karton vodi vsak posameznik sam. Izkušnje kažejo, da ljudje, ki vodijo svoj osebni zdravstveni karton, dejansko spremenijo svoje obnašanje. Bolje skrbijo za svoje zdravje, manj kadijo, so bolj telesno dejavni, pazijo na pravilno prehrano, bolj sledijo navodilom za pravilno jemanje zdravil ter drugim ukrepom.

Bodite Gospodar zdravja

Vsak posameznik odslej lahko sam postane skrbnik vseh svojih podatkov o zdravju tudi pri nas. Profesionalna zdravstvena rešitev Gospodar zdravja omogoča, da si sami ustvarite in vodite svoj osebni zdravstveni karton v za to specializiranem varnem okolju. V vaš karton lahko varno in pregledno shranjujete podatke o svojem zdravju in zdravljenju.

Izseki iz aplikacije Gospodar zdravja. Dnevniki meritev in grafi, alergije, izvidi... In še veliko več.


Vi sami s pomočjo vgrajenih pametnih postopkov poskrbite za kakovostno izpolnjene podatke. Vnešene podatke sistem prijazno in enovito uredi. Osebni zdravstveni karton pa vas opozarja, informira in usmerja k zdravemu načinu življenja in boljšemu spremljanju bolezni, ko je potrebno.

Končno popoln nadzor nad zdravjem

Vsi vaši pomembni podatki o zdravju in zdravstvenem stanju (kot so npr. izvidi, slike ali drugi dokumenti različnih pregledov in preiskav v različnih ustanovah), ki jih potrebujete, bodo tako urejeno in enovito shranjeni na enem mestu in vam vedno dostopni, ko jih boste potrebovali.

Vodite si lahko dnevnike različnih samomeritev, kadar zbolite pa spremljate zdravljenje in jemanje zdravil. S spremljanjem svojega zdravstvenega stanja lahko pravočasno preprečite nastanek kroničnih težav.

Urejen osebni zdravstveni karton pa je lahko tudi v veliko pomoč zdravniku.Naročite se na brezplačne novičke Gospodarja zdravja
ANONIMNA ANKETA