Napredne zdravstvene storitve
Varna e-komunikacija z zdravnikom

Mobilna izkaznica zdravja

je sodoben in enostaven pripomoček Gospodarja zdravja za osebno upravljanje zdravja in zdravljenja. Uporabljate jo lahko na mobilnem telefonu, tablici ali računalniku, lahko pa za vas poskrbi vaš bližnji, farmacevt ali drug zdravstveni strokovnjak. Namenjena je vam, ki želite aktivno in odgovorno skrbeti za svoje zdravje. Lahko jo upravljate tudi za svoje otroke ali ostarele starše. Ima več funkcionalnosti in zato številne razloge za uporabo:

Vse za zdravje na enem mestu!

Omogoča vam urejanje zdravstvenih zadev zasebno, v mirnem okolju doma. S pomočjo Mobilne izkaznice zdravja imate lahko celovito urejeno zdravstveno dokumentacijo in pomembne zdravstvene podatke na enem mestu, vedno pri roki. Več o tem TUKAJ.
Z Mobilno izkaznico lahko enostavneje spremljate vašo bolezen in zdravljenje. Mobilna izkaznica preprečuje, da bi pozabili ali spregledali kakšno aktivnost za vaše zdravje.

Zdravstvene storitve brez čakanja v čakalnici, varno tudi na daljavo!

Predstavlja lahko tudi velik prihranek časa in denarja, ker omogoča varno komunikacijo, koriščenje storitev tudi na daljavo.

S pomočjo Mobilne izkaznice zdravja se lahko varno posvetujete in posredujete dokumente farmacevtu in zdravniku ne glede na to kje ste, lahko tudi iz tujine. Lahko pa se tudi temeljiteje pripravite na osebni zdravstveni posvet

Osebno svetovanje za zdravje in zdravljenje!

Mnoge zdravstvene storitve in izdelke lahko dobite takrat, ko jih potrebujete, brez čakanja v vrsti.

V Mobilni izkaznici zdravja najdete številne usmeritve za pravilno ukrepanje za zdravje in zdravljenje, strokovne informacije o izvajanju zdravljenja, informacije o novostih za zdravje in zdravljenje.

Varno shranjene informacije in dokumenti ter varna komunikacija z zdravniki, farmacevti in drugimi strokovnjaki!

Informacije in dokumenti o vašem zdravju so varno shranjeni na enem mestu in le vi sami določite in nadzorujete kdo in kako dostopa do njih.

Omogoča vam lažjo izbiro zdravstvenega izvajalca. Pridobite lahko tudi drugo mnenje za zdravstvena vprašanja.

S strokovnjaki se lahko varno posvetujete tudi na daljavo.

Mobilna izkaznica prepreči mnogo časa in poti za administrativne in druge neželene opravke.

Kako pridobim Mobilno izkaznico zdravja?

Mobilno izkaznico zdravja lahko pridobite z brezplačno registracijo. Za manj spretne z elektronskimi napravami priporočamo pomoč sorodnika, prijatelja ali zdravstvenega izvajalca.bodite Gospodar svojega Zdravja


Gospodar zdravja

Naročite se na brezplačne novičke Gospodarja zdravja
ANONIMNA ANKETA